App

PowerApp: Altijd up-to-date

Apps zijn er in vele soorten en maten. Zij maken in onze huidige tijd wezenlijk onderdeel uit van het overbrengen van informatie. Waarom dan ook niet bij de Omgevingswet.

Steeds meer overheidsorganisaties en bedrijven stappen over op adaptieve micro-learning. Met de PowerApp ben je altijd up-to-date als het gaat over de Omgevingswet. Je leert soepel en slim door de korte items die je worden aangeboden, altijd actueel en relevant en speciaal voor jou. Je kiest zelf waar, wanneer en hoelang je het liefst leert. Als je 90 seconden tijd hebt kun je al iets nieuws leren over de Omgevingswet. De PowerApp zorgt niet alleen voor laagdrempelige en aantrekkelijke leeractiviteiten, het past ook prima in een drukke agenda. De PowerApp daagt uit, maakt nieuwsgierig en beloont. Een goede mix om de motivatie en aandacht over langere tijd vast te houden. Naast individueel leren, is er bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om collega’s uit te dagen voor een kennisduel.

We vinden dan ook dat deze app van Conclusion niet kan en mag ontbreken in ons theater en in de implementatie van de Omgevingswet. We laten u hiermee graag kennis maken. U zult verrast zijn van de mogelijkheden!

.